Onze zalen

Speelzaal
Onze speelzaal is een paradijs voor kinderen. De zaal is voorzien van twee leuke springkussens, een IPS tafel, een PlayStation 4, flipperkast en een sjoelbak. De kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

Bovenzaal
In de bovenzaal hebben we 50 zitplaatsen en 3 statafels. De zaal is voorzien van geluid en feestverlichting. We kunnen de zaal inrichten met een jongens- of meisjesthema. Bij de bovenzaal zit een keuken met twee koelkasten, een vriezer, een koffiemachine en combimagnetron. Zo heeft u alles bij de hand om uw feest tot een succes te maken.

Luxe zaal
Onze luxe zaal beschikt over 30 zitplaatsen aan een grote ovalen tafel. U kunt hier bijvoorbeeld leuk met de kinderen knutselen of een film kijken op groot scherm of onze beamer. De tafel is ook leuk om de verjaardagstaart op aan te snijden.

Naast onze zalen beschikken wij over een afgesloten ruimte om te verkleden of om uw spullen veilig op te bergen. Wij hebben ook een aparte rokersruimte voor de mensen die daar gebruik van willen maken.

Speelzaal €350,-
Speelzaal en bovenzaal €550,-
Speelzaal bovenzaal en luxe zaal €750,-

Alles is bespreekbaar en uw heeft ook de mogelijkheid om de zalen inclusief eten en drinken te reserveren.